Werkwijze

Aanmelding

U kunt zich telefonisch aanmelden op nummer 06 39 47 26 07.

Wij zijn regelmatig in gesprek. U kunt dan een voicemail bericht achterlaten en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bij het eerste telefonische contact zullen wij kort met u ingaan op uw klacht(en) en hulpvraag. Zo kunnen wij met elkaar inschatten of u bij ons op de juiste plek bent en maken wij een afspraak voor een intakegesprek. Om voor vergoeding van uw zorgverzekeraar in aanmerking te komen, is een verwijzing van de huisarts nodig (voor meer informatie over vergoedingen klik hier).

Intake

Tijdens de intakeprocedure zullen wij met u in gesprek gaan over uw klacht(en), het ontstaan van uw klacht(en), uw huidige functioneren en uw hulpvraag, Op basis hiervan stellen wij een diagnose en komen wij samen met u tot een behandelplan. De intakeprocedure kan uit 1 of meerdere gesprekken van 60 minuten bestaan.

Behandeling

In de behandeling maken wij gebruik van verschillende bewezen effectieve behandelmethoden. Een behandelgesprek duurt 45 minuten bij individuele therapie en 60 minuten bij relatietherapie. De behandeling zal regelmatig met u worden geëvalueerd. Als uw behandeldoelen zijn behaald zal de behandeling worden afgesloten.