Wij zijn Natalia Heerooms  en Marjolein de Jong.

Wij hebben elkaar leren kennen bij de Landmacht, als collega psychologen bij de militaire GGZ. Hier hebben we een brede ervaring opgedaan in het behandelen van diverse (complexe) problematiek. Hieronder kunt u meer lezen over onze achtergrond.

 

psycholoog bergen

Natalia Heerooms

Natalia studeerde psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij werkt sinds 12 jaar als psycholoog bij een GGZ instelling. In deze periode volgde zij de opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut en relatie- en gezinstherapeut aan de RINO Utrecht en Amsterdam. Tevens volgde zij de opleiding tot EMDR Europe practitioner. Natalia heeft de afgelopen jaren gewerkt met cliënten met uiteenlopende psychische problematiek en heeft zich vooral toegelegd op het behandelen van psychotrauma. Momenteel combineert zij dit werk met het werken in eigen praktijk.  

psycholoog bergen

Marjolein de Jong

Marjolein studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna werkte ze zes jaar als psycholoog bij een GGZ instelling. In deze periode volgde ze de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog alsook de opleiding tot seksuoloog aan de RINO Amsterdam. Vervolgens werkte ze zes jaar op de afdeling Medische Psychologie van een ziekenhuis. Hier voltooide ze de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog - psychotherapeut. Marjolein heeft de afgelopen jaren gewerkt met cliënten met uiteenlopende klachten en problemen. Momenteel combineert ze het werken in eigen praktijk met haar werk als regiebehandelaar bij een GGZ instelling.